zondag 5 maart 2017

Nog enkele reacties over sportklas

Jullie hadden nog enkele reacties te goed over onze sportklas. Veel leesplezier!Pepijn:

"We waren heel sportief op sportklas: we gingen schaatsen en mountainbiken en deden judo en atletiek. Het eten was er lekker zoals: spaghetti, lasagne, soep, rijstpap en fruit. De bonte avond zag er als volgt uit: grappige toneeltjes, quizen en dansjes. Elke avond, voor het slapengaan, las de juf een verhaaltje. In de kamer was een badkamer, toilet, badkamer, bureau en nachtkastje. We deden nog heel veel leuke dingen zoals: het bos, de duinen, Hidrodoe, de toeristentoren, avondschaatsen,... Het vieruurtje was altijd lekker! De ochtendgym was ook altijd een topprestatie!
Kortom: de max van een week!"

Noémie:
"Judo was cool omdat je kinderen op de grond kon smijten zonder dat je die pijn deed. Er was wel soms ruzie en dat was minder. Avondzwemmen doe je niet elke dag, dus ik vond het tof dat we dat gedaan hebben! Hidrodoe was enig en leerrijk. Er zijn dingen die ik nog niet wist die ik heb bijgeleerd. Mountainbike was anders dan ik had verwacht, maar het was wel heel ´bossig´ (positief anders). De Toeristentoren was hoog, het doorschuifsysteem was leuk gevonden en lief dat we aan het einde vrij mochten spelen."

Ilona:
"Ik vond mountainbike een toffe sport! Vooral de diepe putten waren super leuk. De glijbaan in het zwembad was super lang en er waren veel bochten. De zoektocht vond ik leuk omdat je in Herentals dingen mocht zoeken. Ik vond de quiz van de juffen heel grappig. Ze hadden ook grappige kleren aan! De bonte avond was ook echt super leuk!"

Joachim:
"De sportklassen waren super!
We hebben veel toffe sporten gedaan zoals squash, badminton, judo en natuurlijk ook mountainbike. We reden met onze fiets in het bos. Toen kwamen we putten tegen waar we moesten in rijden! Wiiiiiieee! Dat was echt super tof! Ook het schaatsen was super leuk! Over het ijs glijden, joepie, ik vond dat echt de max! De oefeningen tijdens de sporten waren ook leuk! We zijn ook naar Hidrodoe geweest. Wat een wereld van water zeg!"

Manou:

"Ik vond schaatsen super, omdat je veel dingen bij leerde. En ook het muurklimmen was super, omdat je zo hoog kon klimmen. Mountainbiken was tof omdat je in diepe kuilen kon fietsen. Squashen was tof, omdat je met 3 mocht spelen.
Het was tof dat alles dicht bij was.
Hidrodoe vond ik leuk met de proefjes.
Avondzwemmen was heel leuk, zeker met de glijbaan!
Toen we bij de Toeristentoren waren, mochten we in groepjes spelletjes spelen en daarna vrij spelen in de duinen.
De bonte avond vond ik heel grappig.
De zoektocht was ook leuk."